Huiswerk groep 4A

Nieuwsbegrip

U kunt iedere week met uw kind begrijpend lezen oefenen via school.nieuwsbegrip.nl
Uw kind heeft hiervoor een inlogcode ontvangen.
Iedere dinsdag komt er een nieuwe les over een onderwerp dat die week in het nieuws is geweest. Erg leerzaam en leuk! Help uw kind er wel bij, want het is erg moeilijk!

Tafels

Op dinsdag 9 januari krijgen de kinderen de toets van de tafel van 3. Ze hebben hiervoor een boekje mee naar huis gekregen om te oefenen. Indien uw kind de tafel al gehaald heeft, heeft hij/zij geen boekje mee gekregen.

Taal en woordenschat

Vrijdag 12 januari krijgen de kinderen een taal en woordenschat toets.

Zij hebben een blad met de woordenschat woorden mee naar huis gekregen.
Wilt u de woorden goed met uw kind oefenen? Het is belangrijk dat zij de woorden vaak horen, dan onthouden zij ze beter!

In de taaltoets gaat het over tegenstellingen en het alfabet, hierbij moeten ze de volgorde van de letters van het alfabet goed kennen.