Huiswerk groep 8

THUIS WERKEN WEEK 12

Goedemorgen ouders en kinderen van groep 7/8.

Op deze site gaan we de komende 3 weken het werk voor de kinderen opzetten. Het is de bedoeling dat de kinderen elke week een vast programma af hebben. Wij zetten het iedere maandag klaar zodat het weekprogramma duidelijk is voor de kinderen. Het is allemaal digitaal dus Patricia en ik controleren of het werk gemaakt is, het is namelijk een verplicht werkpakket. We zullen deze weken communiceren via Social Schools!!!

REKENEN  * 4 LESSEN OP DE SNAPPET (GROEP 7)

* 5 TAKEN VAN HET THEMA WAAR JE GEBLEVEN BENT(GROEP 8)

SPELLING   4 LESSEN PLUS DE FLITSLESSEN (GROEP 7/8)

TAAL            4 LESSEN (GROEP 7/8)  ER ZIJN VERSCHILLENDE LESSEN DIE                            KLAAR STAAN, JE MAAKT DEZE WEEK DUS 4 LESSEN.

NIEUWSBEGRIP    WEEK 11 ( SPRINKHANENPLAAG)

JUNIOR EINSTEIN   ER STAAT 1 LES KLAAR (GROEP 7/8)

REDACTIESOMMEN.NL  18 EN 20 MAART

SPELLINGOEFENEN.NL  18 EN 20 MAART

MAANDAG 16 MAART WERKSTUK INLEVEREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!