Sanakids

 

Sanakids: de coolste schooltandarts van Rotterdam-Zuid en omstreken!

  

Wat is Sanakids?

Sanakids helpt kinderen met het verzorgen van het gebit op jonge leeftijd. Regelmatige controle en op een juiste manier poetsen is erg belangrijk. De tandmaatjes Floz, Stookie en Poetz leggen op een speelse wijze uit hoe er gepoetst moet worden. Op deze manier wordt tandenpoetsen een feest!

Waarom Sanakids?

  • U hoeft zelf niet meer met uw kind naar de halfjaarlijkse controle, dit wordt door ons verzorgd
  • Wij geven voorlichting en poetslessen op scholen in Rotterdam-Zuid, IJsselmonde en Hoogvliet;
  • Tot 18 jaar wordt tandheelkundige zorg volledig vergoed;
  • Wij verzorgen het contact met de meeste zorgverzekeraars;
  • Wij werken samen met het programma 'lekker fit'.

Wat kost Sanakids?

Het kost u dus niets en u hoeft ook geen aparte tandartsverzekering voor uw kind(eren) af te sluiten. Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars een contract waardoor worden rekeningen rechtstreeks naar hen gestuurd. Bent u verzekerd via een zorgverzekeraar waar wij geen contract mee hebben, wordt de rekening naar u gestuurd. Nadat u deze zelf  heeft betaald, kunt u deze rekening indienen bij uw zorgverzekering. U krijgt dan de door u gemaakte kosten terug.

Bezoekt uw kind nog geen tandarts?  Jeugdtandverzorging Sanakids kan op gemakkelijke wijze de halfjaarlijkse gebitscontrole van uw kind verzorgen

Haal- en brengservice van Sanakids

Wij halen de kinderen van school op voor de halfjaarlijkse controle van hun gebit en brengen ze uiteraard ook weer terug naar school. Dit gebeurt altijd onder schooltijd. Bij de controle wordt er o.a. gekeken of de kinderen gaatjes hebben en wordt er verteld hoe de tanden en kiezen het best verzorgd kunnen worden. Als er tijdens de controle blijkt dat een behandeling nodig is, zal de begeleidster van Sanakids voor uw kind een nieuwe afspraak inplannen.

Inmiddels doen al ruim 60 scholen in regio Rotterdam Zuid, IJsselmonde en Hoogvliet
mee met dit initiatief.               

Mocht u meer informatie willen hebben kunt u ons bereiken op 010-4141200 of stuur een mail naar info@sanakids.nl

 

Online inschrijven:  www.sanakids.nl/inschrijfformulier