Rotterdamse Peuterschool locatie de Hoeksteen

Even voorstellen:

Michella van Donkelaar

Jong, enthousiast en leergierig zijn steekwoorden die op mij van toepassing zijn.

Mijn naam is Michella van Donkelaar, ik ben geboren op 06-11-1987 te Rotterdam.
Ik ben sinds december 2015 werkzaam binnen de stichting Peuter en Co.

Op dit moment ben ik werkzaam op groep 0 Dreumeleut. Ik draai de groep 0 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Peuter en Co staat voor spelenderwijs leren en een vliegende start! Ik ben er trots op dat ik deel uit maak van deze organisatie.
Samenwerken met de basisschool is een belangrijk uitgangspunt voor Peuter en Co en dus ook voor  Dreumeleut en mij als leidster.

Het gezin staat in mijn visie centraal. Ik ben van mening dat een kind optimaal kan functioneren wanneer het systeem rond om het kind in goede balans is. Gesprekken met u als ouder(s) / verzorger(s) zijn dan ook erg belangrijk voor mij. Spreekt u mij gerust aan als u vragen heeft of iets wil mededelen.
De koffie en thee staat klaar!

Tot ziens!

Christa Frank

Mijn naam is Christa Frank. Ik ben de MBO leidster voor de groep nul. Ik ben al jaren in dienst van SVEOR en heb met veel plezier veel peutergroepen lesgegeven. Ik werk nu al een aantal jaar met veel plezier op groep nul.

Medewerker ouderbetrokkenheid:  Luciëne Lemmens

Bij de ouderkamer hoort ook een gezicht. Voor velen een bekend gezicht op de Hoeksteen. Toch wil ik mij graag even voorstellen, mijn naam is Luciëne Lemmens. U vindt mij in de ouderkamer en ik ben er voor u op maandag, dinsdag en woensdag.