Informatieblad School&Thuis

Best lezer,

De nieuwste editie van het online magazine Thuis&School voor ouders met schoolgaande
kinderen staat voor je klaar.

Lees de nieuwe editie Thuis & School hier:

Het voorjaar staat op 'ontknoppen'. We kijken uit er naar uit om weer naar   buiten te gaan en bruisende activiteiten te gaan doen. Thuis & School   helpt een beetje daarbij. We zien je verder graag in een van onze cursussen   en staan je graag bij met al je (hulp)vragen rondom school en thuis.

Informatieblad School & Thuis

Beste lezer,

De nieuwste editie van het online magazine Thuis&School voor ouders met schoolgaande kinderen staat voor je klaar, de laatste editie van dit kalenderjaar.

Lees de nieuwe editie Thuis&School hier!

De herfstvakantie ligt achter ons. We kijken uit naar de gezellige decembermaand. Traditioneel een hele actieve maand en veel te doen in de school. Thuis & School helpt een beetje daarbij. We zien je verder graag in een van onze cursussen en staan je graag bij met al je (hulp)vragen rondom school en thuis.

Bezoek intussen onze website www.ouders.net voor nuttige tips en adviezen.

Met vriendelijke groet,
OUDERS VAN WAARDE

Informatieblad School & Thuis

Beste lezer,

De editie van het online magazine Thuis&School voor ouders met schoolgaande kinderen staat voor je klaar.

Lees de editie Thuis & School hier!

met vriendelijke groet,
OUDERS VAN WAARDE